Activiteiten · Ring- en Sjezenrijden

De jaarlijkse afsluitende sjezenwedstrijd van het seizoen 2016 werd op 17 september 2016 gehouden in Gapinge. Een thuiswedstrijd voor Adri, zijn dochter Natasja en het paard Heidi. Kleinzoon Rick hield op één van de 4 schrijverswagens de scores bij.

Het was een prachtige wedstrijddag, mede dankzij het mooie weer. Hieronder staat een serie foto's van deze dag:Zaterdag 15 augustus 2015 vond er in Vrouwenpolder de jaarlijkse ringrijderswedstrijd plaats. Het was bewolkt weer, maar het kwam gelukkig niet verder dan enkele regendruppels.

Van Stal Serooskerke kwamen Daniël en zijn zoon Rick Eckhardt aan de start. Waar Daniel in de ochtend  wat ringen liet hangen, mistte Rick er over de hele dag niet één. In de 26 beurten werden er door Rick ook 26 ringen gestoken.

Aan het eind van de dag moest Rick met 2 andere ‘groene sjerp dragers’ (die je mag dragen zolang je geen enkele ring mist) kampen voor de 1e 3 plaatsen. Rick mocht naar huis met de beker voor de derde plaats.
In de kamp van de bekerrondes gingen vader en zoon Eckhardt met resp. de 4e en 5e beker naar huis.
Het was een spannende en mooie wedstrijd, wat ook te zien is in de volgende foto’s:

 

 


 

Zeeuws kampioenschap sjezenrijden 2015 in Zoutelande

Zaterdag 19 september 2015 begon aanvankelijk met veel bewolking en wat regen, maar in de loop van de dag werd het prachtig weer.

Adri en Natasja waren present op deze wedstrijd. Een mooi versierde sjees was weer het werk van Daniël, waarvoor hij prachtige bloemenarrangementen weet te maken. Natasja stak over de hele dag 53 van de 68 ringen, een goed resultaat, zeker omdat paard Emma voor de 2e keer meedeed aan een sjezenwedstrijd en dus nog wel wat te leren heeft. Al met al een zeer geslaagde dag. Bekijkt u de foto's hieronder: