Open Dagen · 8 oktober 2011

Op de open dag van Stal Serooskerke van 8 oktober 2011 konden de geplande werkzaamheden geen doorgang vinden vanwege de weersomstandigheden. Het plan was om aardappels te rooien met de authentieke rooier met daarvoor 2 Zeeuwse trekpaarden aangespannen. Vervolgens zou het publiek hun eigen voorraad aardappels kunnen rapen en deze tegen een geringe vergoeding mee naar huis nemen. Maar in de voorgaande nacht en tijdens deze zaterdag viel er meer regen dan wenselijk was.

Gelukkig was er ook een binnenprogramma in de schuur, waar men een foto- en filmpresentatie van de activiteiten van Stal Serooskerke kon bekijken en Adri uitleg kon geven over de verschillende werkzaamheden onder het genot van een kopje koffie.

En Adri had uiteraard ook voor de werkzaamheden op deze dag een alternatief programma voorhanden: met de sleepeg verspreidde hij de opgehoopte mest van de paarden over het weiland en met de wagen en watertank voegde hij nog meer water toe aan de drinkbakken van de paarden. Uiteraard werd dit alles uitgevoerd met de trekkracht van zijn Zeeuwse trekpaarden. Kijkt u voor een beeldverslag naar de foto's in het volgende album.
(klik voor een vergroting op de foto en re./li. op de foto voor de volgende/vorige)