Activiteiten · Zeeuwse dag vh paard

Zeeuwse dag van het paard 2014

Deze werd op zaterdag 28 juni gehouden bij Manege de Eendracht in Vrouwenpolder. Er was regen voorspeld, maar gelukkig bleef het de hele dag droog. 's Morgens waren er keuringen. Cerena ging met een 1A-premie naar huis. Emma haalde een 1B-premie binnen. Ook de jonge generatie, Eva en Bea, lieten hun goede kwaliteiten zien: voor beiden was er een 1B-premie. 

's Middags mocht Adri aan de slag: met Cerena en Emma als dubbelspan voor de kar haalden ze de 5e plaats, een goede prestatie. Adri in het mooie kostuum aan de teugels en Daniel als bijrijder. Alles bij elkaar een zeer geslaagde dag, waarvan u hieronder de foto's kunt bekijken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zeeuwse dag van het paard 2013

Zaterdag 29 juni 2013 werd op het terrein van Manege de Eendracht aan de Rijkebuurtweg te Vrouwenpolder de bekende Zeeuwse Dag van het Paard gehouden. Door de veelvuldige regen van de afgelopen periode was het een evenment op een modderig terrein.

Stal Serooskerke was die dag aanwezig met Cerena van 't Domineeshof (2003), die meedeed in de keuring van de categorie oudere merries. Ze behaalde plaats 1A in de grote maat.

Bekijkt u het fotoverslag van deze keuring: